Het woord Kabbalah betekent veel verschillende dingen voor veel verschillende mensen. In een notendop, is Kabbalah een eeuwenoude wijsheid die uitlegt hoe het Universum en het Leven in elkaar zitten. Letterlijk betekent het woord Kabbalah “ontvangen”. Kabbalah helpt je om voldoening te kunnen ontvangen op elk vlak in je leven. 

Soms gaan we voorbij aan het feit dat we niet zoveel voldoening hebben als we zouden kunnen hebben in ons leven. Deze gevoelens overkomen de meeste mensen op een bepaald moment. En helaas, hoe harder we naar dat gevoel van permanent geluk streven, hoe meer het ons ontglipt.

Wanneer we spreken over voldoening, bedoelen we niet voor even gelukkig zijn of een tijdelijk gevoel van blijdschap ervaren, omdat we zulke flitsen van geluk wel kennen. Wanneer we praten over voldoening, bedoelen we het bereiken van een permanente staat van voldoening.

Kabbalah is een eeuwenoude, maar toch geheel nieuwe manier van leven. Kabbalah leert ons dat alle vertakkingen van ons leven: zoals gezondheid, relaties en werk afkomstig zijn uit dezelfde stam en dezelfde wortel. De kern is te weten hoe het universum werkt en wat de regels zijn. Het is een nieuwe manier van kijken naar de wereld die ervoor kan zorgen dat je voldoening vindt op alle gebieden in je leven.

Het doel is om de kennis van Kabbalah in de praktijk te brengen. Wanneer je Kabbalah gaat leren en de kennis actief gebruikt, ga je de resultaten zien en voelen.

Om Kabbalah te leren is het niet nodig om je huidige geloof of religieuze pad te verlaten. Kabbalah zal je meer inzicht geven in het Leven en geeft je informatie en tools om te begrijpen waarom bepaalde dingen in je leven gebeuren, waarom we hier zijn en hoe je een beter leven kunt krijgen op welk gebied dan ook.

Kabbalah leert je de regels van het Leven die gelden voor alle mensen van alle geloven en alle religies, ongeacht etniciteit of waar je vandaan komt.