Mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen

 WAT DOEN WE ALLEMAAL?   VOORDELEN VAN VRIJWILLIGERSWERK   VERTALINGEN   HET ZOHAR PROJECT
             
EVENEMENTEN   BEL TEAM   KABBALAH HULP   SOCIALE MEDIA

 

WAT DOEN WE ALLEMAAL?

Al duizenden jaren onderwijzen de grote Kabbalistische wijsgeren dat elk mens wordt geboren met het potentieel om geweldig te zijn. Kabbalah is het middel om dat potentieel te activeren en daardoor geleidelijk elke vorm van chaos, pijn en lijden te verwijderen.

U kunt ons vinden op plaatsen waar we nieuwe studenten begeleiden, zieken bezoeken, daklozen voeden, ziekenhuizen verbouwen en constant op zoek zijn naar manieren waarop we anderen kunnen helpen. We verspreiden de boeken van de Zohar en organiseren allerlei activiteiten in onze eigen gemeenschap.

VOORDELEN VAN VRIJWILLIGERSWERK

– aansluiting met andere studenten van het Kabbalah Centre Europe in uw gemeenschap.

– het toepassen van de hulpmiddelen en principes die u in de lessen hebt geleerd.

– het ontvangen van steun van anderen voor uw eigen spirituele transformatie.

– het genot van persoonlijke vervulling vanuit het licht dat u ontvangt door te delen.

Neem voor verdere informatie contact op met Oded Weigel op volunteers.kce@kabbalah.com

VERTALINGEN

Als u goed kunt schrijven en het Engels goed beheerst, dan zijn we naar u op zoek! Help ons de wijsheid van de Kabbalah voor iedereen toegankelijk te maken. Hoe? Door het vertalen van ondertiteling voor opgenomen cursussen, promotiemateriaal over aanstaande evenementen, de “Daily Consciousness” van Karen Berg, verschillende lessen van de Rav en nog veel meer! Door constant blootgesteld te worden aan allerlei soorten verlichtende teksten en door als kanaal te fungeren voor talloze mensen, krijgt u als lid van ons vertaalteam echt de gelegenheid om te leren, verbinding te maken en te transformeren.

HET ZOHAR-PROJECT

Al eeuwenlang leren de Kabbalisten dat onze wereld alleen een einde aan de pijn, het lijden en de dood zal zien wanneer de Zohar en zijn spirituele wijsheid actief bekend gemaakt worden aan een kritische massa mensen.

Het Zohar-project is een beweging van vrijwilligers die zich ervoor inzetten om de kracht van de Zohar tot in alle hoeken van de wereld te verspreiden. Er zijn al tienduizenden exemplaren van de Zohar geschonken aan organisaties en personen over de hele wereld zoals politiebureaus, brandweerkazernes, ambulance-organisaties, ziekenhuizen, gevangenissen, scholen, universiteiten, luchtvaartmaatschappijen, bedrijven, overheidsgebouwen en instellingen van alle geloofsovertuigingen.

Het Zohar-projectteam geeft u de gelegenheid om op een dieper niveau verbinding te maken met de Zohar door deze met anderen te delen.

EVENEMENTEN

Zorg voor een uitdaging aan uw creatieve en organisatorische vaardigheden door u aan te sluiten bij het team dat alle evenementen van het Kabbalah-centrum realiseert. Als lid van het team krijgt u de kans zinvoller energie op te doen uit de evenementen. We zijn hier om onze cursisten en de gemeenschap te helpen delen, transformeren en verbinding maken.

BEL-TEAM

Volgens de spirituele leer is het motiveren van een ander mens zodat deze werkelijk groeit en transformeert, de hoogste vorm van delen. Ons toegewijde Bel-team maakt contact met mensen die belangstelling voor studeren hebben getoond en nodigt hen uit voor cursussen en evenementen. U weet nooit welke soort impact uw woorden hebben, of wat voor verschil u mogelijk maakt in het leven van een ander.

KABBALAH-HULP

Sluit u aan bij het Kabbalah Centre Europe en zijn samenwerking met andere organisaties. Onze vrijwilligers hebben allemaal dezelfde enthousiaste visie – het investeren van tijd om verschillende gemeenschappen in hun omgeving te helpen. Als vrijwilliger hebt u dan de kans om te helpen bij diverse humanitaire activiteiten, waarmee u een gevoel van vervulling en onvoorwaardelijke liefde creëert voor degenen die deze het hardste nodig hebben, zoals kinderen, vluchtelingen en daklozen.

SOCIALE MEDIA

Ons speciale team voor sociale media zorgt ervoor dat de duizenden volgers van onze Facebook-pagina’s op de hoogte blijven en zich verbonden voelen. Zij posten de “Daily Consciousness” van Karen Berg en houden mensen op de hoogte van evenementen, cursussen en het leven in de gemeenschap. Bovendien bedenken zij altijd creatieve, unieke ideeën om de pagina’s levendig en boeiend te houden.