Kabbalah Centrum Nederland is onderdeel van The Kabbalah Centre en is de grootste, internationale organisatie die zich volledig richt op het lesgeven in Kabbalah. Het doel is om mensen kennis te laten maken met Kabbalah zodat iedereen door die kennis in de praktijk te brengen zijn of haar leven positief kan veranderen en daarmee de wereld op een goede manier beïnvloedt.

In Nederland worden cursussen Kabbalah aangeboden vanuit Kabbalah Centre Europe dat onderdeel is van het Kabbalah Centre en gevestigd is in Tel Aviv.

Cursussen worden gegeven op verschillende niveaus en er is een aktieve studiegroep waarin studenten samenkomen om te studeren. Meer hierover lees je bij Events.

Rivki Kutnovsky is de senior Kabbalah lerares die de Kabbalah cursussen voor de Nederlandse studenten verzorgt en zij geeft ook live lessen via het internet.

Ook kun je een Kabbalah Introductie aanvragen om bij jou thuis of op je sportclub of op je werk te laten geven. Een van onze ervaren studenten komt dit dan op de door jou aangegeven locatie doen. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

Heb je vragen hoe te beginnen met Kabbalah, of wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe cursus data, evenementen of de Introductie Kabbalah, mail naar nederland@kabbalah.com.

Team Kabbalah: Verander je leven, verander de wereld

Team Kabbalah is het vrijwilligersprogramma van het Kabbalah Centre, het is het fundament waarop het Kabbalah centrum is gebouwd. Het geeft een veilige georganiseerde mogelijkheid aan studenten om te delen en van jezelf te geven door vrijwilligerswerk.

Wat doen vrijwilligers allemaal? Ze mentoren nieuwe studenten, helpen bij events, delen Zohars uit aan bedrijven en instanties en zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de maatschappij tot dienst te kunnen zijn.
Door het participeren in vrijwilligerswerk ontwikkel je als student een beter begrip van jezelf, je leefomgeving en het spirituele systeem.

Kabbalah is niet alleen studeren, het is een levensstijl!
Word vrijwilliger om je leven en de wereld te veranderen, kijk op www.teamkabbalah.com of stuur een mail naar teamkabbalah@kabbalah.com